Bestel hier je broden

FeelkesHof biedt een ruim assortiment aan ambachtelijke desembroden met ingrediënten van biologische oorsprong. De broden worden op de hoeve gebakken. Hierbij geven we ze alle tijd om te rijzen en te rusten zodat ze zich ontwikkelen tot gezonde en verteerbare voeding voor ieder. Bestel uw broden vlot online en haal ze af op onze hoeve in Sint-Goriks-Oudenhove (Zottegem).

 

NIEUWTJES

***Groentepakketten*** Op dinsdag (14u00-18u00) is FeelkesHof een afhaalpunt voor je groentepakket dat je kan bestellen via de site van De Kollebloem.  

***Appel- en perensap*** Er zijn nieuwe variëteiten binnen! Naast het appelsap en perensap met rabarber is er ook bruisend appelsap en appelsap met kweepeer.  Hoogwaardige producten uit Haspengouwse hoogstamboomgaarden die eveneens bijdragen aan biodiversiteit en deel uitmaken van mooie landschappen. 

***Eindejaarsregeling*** Wij zijn tot eind december open zoals gebruikelijk behalve op zaterdagen 24 en 31 december.  Dan zijn we open van 14u00 tot 17u00.  

***De bakkerij is gesloten van 1 januari 2023 tot en met 11 januari*** We zijn er weer vanaf zaterdag 14 januari. 

***Aanpassing openingstijden vanaf 2023*** Vanaf januari bakken we niet meer op woensdag maar op dinsdag en zaterdag. De openingsuren blijven van 14u00 tot 18u00.  

Menu op woensdag:

Menu op zaterdag

Klantenkorting

Word je vaste klant? Tof! Als dank ontvang je 5% korting op een volle klantenkaart bij het 11de brood. Je krijgt een klantenkaart bij het afhalen van de broden.

Praktisch

Afhalen

Haal je brood af op onze hoeve in Sint-Goriks-Oudenhove. Wanneer je de groene poort binnengaat vind je de bakkerij meteen links. Trek gerust aan de klok (bel)! 

Tijdstippen

Afhalen doe je op onze vaste bakdagen op woensdag (vanaf januari 2023 dinsdag i.p.v. woensdag) en zaterdag tussen 14u en 18u.

Wanneer online bestellen?

De bestellingen dienen ons bij voorkeur 2 dagen vooraf te bereiken, dus op maandag voor 18u voor broden op woensdag en op donderdag voor 18u voor broden op zaterdag.

Betalen

Wanneer je opteert om ter plaatse te betalen, dan kan dit met PAYCONIQ of cash.

Waar vind je onze broden ook?

Onze broden vind je op dinsdag bij De Kollebloem, op woensdag en zaterdag bij Ohne Zwalm alsook in 't Winkeltje op zaterdag bij Sophie so Food in Zingem.