Bestel hier je broden

FeelkesHof biedt een ruim assortiment aan ambachtelijke desembroden met ingrediënten van biologische oorsprong. De broden worden op de hoeve gebakken. Hierbij geven we ze alle tijd om te rijzen en te rusten zodat ze zich ontwikkelen tot gezonde en verteerbare voeding voor ieder. Bestel uw broden vlot online en haal ze af op onze hoeve in Sint-Goriks-Oudenhove (Zottegem).

 

NIEUWTJES

***Groentepakketten*** Op woensdag tijdens de openingsuren van de bakkerij (14u00-18u00) is FeelkesHof een afhaalpunt voor je groentepakket dat je kan bestellen via de site van De Kollebloem. 

***Mueslibrood*** De laatste zaterdag van de maand bakken we het mueslibrood.  Eerstvolgende is 24 april.  De website wordt de week voordien aangepast voor bestellingen.

***Bakkerij gesloten***   AANPASSING Omwille van de uitbreidingswerkzaamheden in onze bakkerij zijn we gesloten op de woensdagen gedurende de paasvakantie.  In tegenstelling tot eerder aangekondigd, gaan we wel de zaterdagen bakken.  Dus we bakken niet op de woensdagen 7 april en 14 april.  De groentepakketten kunnen wel opgehaald worden op de woensdagen.  

IEDERE WOENSDAG extra: SPELTROZIJNENBROOD 

In alle eenvoud, zeer rijk van smaak.  Een bijna wit speltbrood met een extra portie rozijnen, trouw aan onze visie van biologische oorsprong.  Vandaar de natuurlijk zoete smaak zonder toevoeging van suiker of andere verrijking buiten een nootje boter.  

Ingrediënten: speltbloem, speltmeel, sultana rozijnen, boter, water zeezout, rijsagent: gist  

Ontdek ons aanbod ambachtelijke broden voor de maand maart: 

Klantenkorting

Word je vaste klant? Tof! Als dank ontvang je 5% korting op een volle klantenkaart bij het 11de brood. Je krijgt een klantenkaart bij het afhalen van de broden.

Praktisch

Afhalen

Haal je brood af op onze hoeve in Sint-Goriks-Oudenhove. Wanneer je de groene poort binnengaat vind je de bakkerij meteen links. Trek gerust aan de klok (bel)! 

Tijdstippen

Afhalen doe je op onze vaste bakdagen op woensdag en zaterdag tussen 14u en 18u.

Wanneer online bestellen?

De bestellingen dienen ons te bereiken 2 dagen vooraf, dus op maandag ten laatste vóór 17u voor broden op woensdag en op donderdag ten laatste vóór 17u voor broden op zaterdag.

Betalen

Wanneer je opteert om ter plaatse te betalen, dan kan dit met PAYCONIQ of cash*.
*Gelieve door de coronamaatregelen cash zoveel mogelijk te vermijden.